ELÄMÄNTAIDON VALMENNUS

ELÄMÄNTAIDON VALMENNUS

USKALLATKO MUUTTAA  ELÄMÄSI?

Jokaisella meillä on varmasti käsitys itsestämme. Käsitys voi olla hyvinkin vääristynyt kokemuksien takia, jossain kaukana menneisyydessä tai lähihetkessä.

Hyvin usein saattaa se keitä olemme ja mitä haluamme tehdä, hämärtyä junnaavan arjen alle.

Joskus tulee hetkiä, kun haluamme tarkastella elämäämme tarkemmin. Mietimme suuntaamme. Mietimme ehkä, että tätäkö tämä minun elämäni on? Kuka minä olen? Miksi minusta tuntuu turhautuneelta, ahdistavalta. Arki ei maistu ja haluaisin tehdä jotain.

Muuta ei tarvita. Se hetki, kun tiedostat epämääräisen kutinan itsessäsi. Se hetki kertoo sinulle, että olet valmis kuuntelemaan sydäntäsi ja avautumaan tämän huikaisevan elämän mahdollisuuksille.

Olet valmis sanomaan KYLLÄ elämälle.

Tuosta hetkestä alkaa avautuminen elämän mahdollisuuksille.

Joskus voi käydä niin, että se kaikki mitä halusimme tuntuu jotenkin hautautuneen usvaan. Emme näe mitä haluaisimme tai mitä voisimme tehdä asioille.

Joskus, joku tilanne on jumiutunut päälle hyvin pitkäksi aikaa ja pyörimme, kuin kompasteleva hyrrä, samaa ympyrää yhä uudestaan ja uudestaan näkemättä ulospääsyä.

Silloin elämänvoimamme on lakannut virtaamasta. Kun elämänvoima ei virtaa ulos ja sisään tasaisesti syntyy tukos. Energiakenttäämme, kehoomme ja ajatuksiimme. Ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi on sillon estynyt.

Esimerkisksi pelko on suuri häiriötekijä. Se saa meidät käpertymään pieneksi ja kirkumaan en voi, en osaa, en pysty.

Lopulta ihminen ei enää jaksakaan.

Pelko hukkaa tehokkaasti energiaamme ja syö uskon itseemme. Kun emme usko itseemme niin kaikki tuntuu aivan samalta. Tylsältä, harmaalta, merkityksettömältä.

Useinkaan meillä ei aidosti ole hukassa muu, kuin usko itseemme ja rajattomiin mahdollisuuksiimme.

Toisinaan riittä jo se, että näemme itsemme toisen ihmisen silmin. Tarvitsemme, jonkun kertomaan meille minkä voiman, kauneuden ja pystyvyyden hän näkee meissä.

Minkä mahdollisuuden hän huomaa meissä ja elämässämme.

Kun elämänvoimamme hehkuu sydämessämme ja meistä ulospäin tiedämme varmasti, että mikä tahansa on elämässä mahdollista ja hymymme valaisee itsemme lisäksi koko huoneen.

Sellaisen ihmisen vetovoima on magneettista ja magneetin tavoin hän vetää puoleensa hyviä asioita ja upeita mahdollisuuksia.

 

 

Ymmärryksen hetkessä astuu kuvaan mukaan elämäntaidon valmentaja.

Rankka menneisyyteni ja sieltä selviytyminen, ei riittänyt minulle. Alusta asti oli itselleni selvää, että en halua jäädä uhriksi. En katkeroitua. En upota vihaani. Kaikkein vähiten halusin jäädä arvottomaksi hylkiöksi, jonka elämä roikkuisi pelkässä toipumisessa ja eheytymisessä.

Halusin voittaa pelkoni, jotka estivät minua elämästä. Halusin tietää kuka tämä nainen oikein on. Halusin muuttaa aidosti elämäni. Ja sen olen tehnyt. Muutos vuoden 2013 ihmisestä tämän päivän naiseen ei jää pelkkiin kuviin. Muutos ajattelussa, uusien tapojen omaksumisessa. Muutos siinä mitä mieltä olen itsestäni ja mahdollisuuksistani tänä päivänä on huima.

Vaikka on huonoja päiviä niin tuo rakkaus ja kiitollisuus siitä, että muutin elämäni leimaa silti, jokaista huonoakin hetkeä.

Matkallani kouluttauduin auttamiseen monin tavoin: -Ryhmänohjaajaksi, -Vertaisohjaajaksi, -Alkuperäisen Japanilaisen Reikinhoitajaksi ja -Reikiopettajaksi.

 

Itsetuntemukseni kautta opin luottamaan intuitiooni ja mikä tärkeintä sain kosketuksen omaan voimaani ja ymmäryksen tunteisiini.

En siis tule auttamaan sinua minkään kirjasta opitun tiedon perusteella. Olen kulkenut tuon matkan ja tiedän, että muutos on mahdollista.

Tarjoan käyttöösi kokemukseni, tunneälykkyyden, intuition, hoitajan taitoni. Reikihoidon ja Japanilaiset tekniikat, joilla avaamme muunmuassa lukkiutuneita mielenmalleja.

Reikihoito tasapainottaa elämänvoimaasi ja keskustelulla ja kuuntelulla pääsemme näkemään sen mistä on kysymys, mikä jumittaa ja mitä avaimia tarvitset mukaasi.

Parhaimillaan elämäntaidon valmennus mullistaa käsityksesi itsestäsi ja ohjaa sinut uusille urille elämässäsi.

Ensimmäinen tapaaminen perustuu keskustelulle. Kartoitamme lähtötilannettasi.

Ota rohkeasti yhteyttä niin varataan aika tapaamiseen

Riikka-lea Puuska 40-417 2378 tai riikka-lea@vapaudenasema.com

Toimin Pohjois-Karjalassa ja suosin henkilökohtaista tapaamista ensimmäisellä kerralla mutta kuljen hyvin paljon ympäri Suomen, joten tapaaminen muuallakin voi järjestyä osuessaan aikatauluuni.

KAUNIIN PERHOSEN HERÄÄMINEN (Elämänmuutostarina)

”Hän loi nahkansa kuistin lattialle ja minä päätin varmistaa, ettei hän koskan enää palaisi ihmisten ilmoille tuntien halua piiloutua roolinsa taakse vaan näyttäisi maailmalle kauneutensa ja ainutlaatuisuutensa. Oman aidon itsensä.”

Teimme Jaanan kanssa uskomattoman matkan suojaroolien taakse neljän päivän aikana.

Ohjauksellani hän löysi avaimen, jolla koskettaa omaa naisellisuuttaan, feminiinienergiaansa.

Kirjoitus tuosta matkasta löytyy täältä  KAUNIIN PERHOSEN HERÄÄMINEN

Kauneinta Valoa Päiväänne <3

Tässä Jaanan mietteitä matkan päätteksi :

”Mä koin tän 4 päivän aikana niin uskomattomia ja mielettömiä asioita, etten osaa oikein pukea niitä sanoiksi.  Sun intuitio ja tilannetaju että osasit just sopivasti sysätä mua oikeaan suuntaan.Tuntuu et kaikki liittyi kaikkeen, kaikella oli tarkoitus ja seuraukset oli ennenkokemattomat. Taikaa, Reikienergiaa, voimaa, uutta näkökulmaa ja ennen kaikkea rohkeutta ja luottamusta omaan visioon ja intuitioon. Halua tutustua itseeni. Kaikki vaikutti kaikkeen; naisellisuuden kokemus ja yhteenkuuluvuuden tunne. Sain rohkeutta ja varmuutta sen suhteen et tiedän mihin suuntaan oon menossa elämässä. Se naisellisuus ja feminiinienergia minkä löysin sun avulla muutti mun elämän. Kiitos paljon Riikka-Lea <3” Jaana Laine

 
 
 
 

Missioni

Yksilön hyvinvointi.

Kokonaisvaltainen hyvinvointi tuo mielen vapauden.

Mielen vapaus tarjoaa meille elämän kaikki mahdollisuudet kultaisella lautasella.

Kyse on vain siitä mitä haluat omalle lautasellesi lastata?

Visioni

Yksilön hyvinvointi luo maapallon hyvinvoinnin.

Kun ihminen voi hyvin hän levittää omaa hyvää oloaan myös ympäristöönsä.

Jos jokainen ihminen voi maapalolla hyvin, elämme siinä paratiissa missä jokainen meistä haluaisi elää.

ARVONI

  • Aitous
  • Rehellisyys
  • Luotettavuus
Vieritä ylös