RAKKAUDEN TAIKAKAUPPA

Koko maailma tuntuu tulleen hulluksi samanaikaisesti. Ikkunoista ja ovista pursuaa pelkkiä hirveyksiä. Ihmisten elämän systemaattinen kurjistaminen. Kurjuuden maksimointi pelon lietsomisella. Vihan, sorron sekä vastakkainasettelun lisääminen. Ahneuden pohjattomuus.

Olen ennen innokkaasti pyrkinyt parantamaan maailmaa. Seisonut barrikaadeilla nyrkkiä puiden, huutaen vihaani ilmoille. Joskus siihen vain kyllästyy, jatkuvaan likaviemärissä kävelyyn. Silmieni sulkemiseen olen liian realisti, mutta sydämessäni asuva herkkyys vaatii minua suojaamaan itseäni valinnoilla mitä tuon elämääni.

Mietin teemaani vuodelle 2019 ja tajusin haluavani elämääni rakkautta. Tämä blogi tulee keskittymään tuohon uskomattomaan voimaan ympärillämme. Jolla voimme eheyttää ja rikastuttaa elämäämme suunnattomasti. Se on tapani vastata sieluni kutsuun. Tutkia, miettiä, kokea, jakaa oivalluksiani.

Voisi luulla, että rakkaus on helppo aihe. Sen valtavan ominaisvoiman takia se on mielestäni myös äärimmäisen pelottava. Se on pyörittänyt sivilisaatioita kautta aikain. Siitä on laulettu, runoiltu, kirjoitettu. Se on nostanut kuningaskuntia ja syössyt niitä tuhoon. Sen vuoksi on murhattu, lähdetty sotimaan. Se on saanut ihmisiä tekemään uskomattomia sankaritekoja.

Se on aina ja kaikkialla vaikka emme uskoisi tuntevamme sitä. Silti se pyörittää elämäämme ja saa meidät sekoontumaan askeleissamme.  Rakkaus ympäröi meitä ja virtaa lävitsemme koko ajan. Jos vain uskallamme avautua sille.

Muuttaessamme oman energiamme viihdymme itsemme seurassa. Lakkaamme odottamasta, jotain ulkopuolista ihmettä joka muuttaisi elämämme suunnan. Rakkauden taika eheyttää haavamme, se auttaa meitä kasvamaan ihmisinä ja luomaan yksinäisestäkin elämästä sarjan kauneuden käsitteitä.

Se nostaa meidät aallolle, joka kohoaa yhä ylemmäs ja ylemmäs. Se ei tarkoita ettemme enää sukeltaisi mutta me nousemme nopeammin ylös ja olemme valmiimpia vastaamaan elämän haasteisiin sydämen salattua tietoa käyttäen.

Onnellinen ihminen kohtaa onnellisia ihmisiä. Vihaisena saat takaisin vihasi, jonka syljet maailmaan. Ja aina löytyy, joku pettynyt kanssasi kiroamaan maailman kurjuutta.

Kyse on vain valinnasta, mitä haluat elämääsi juuri nyt?

Rakastaessamme itsemme ehjäksi, rikomme kaikki raja-aitamme ja käsityskykymme elämästä ja sen suomista mahdollisuuksista nousee potenssiin triljoona. Huomaamatta olemme samalla muuttaneet elämäämme, joka onkin yhtäkkiä täynnä rakkautta ja ihmeitä.

Olemme astuneet sisään rakkauden taikakauppaan missä mikään ei ole mahdotonta.

Kauneinta Valoa päivääsi <3

Vastaa