RIIKKA-LEA

RIKO KAIKKI RAJA-AITASI
KÄVELE ROHKEASTI ULOS
KATSOMAAN MAAILMAA
MILLAINEN SE ON
TÄNÄÄN
PÄÄTÄ MILLAISEKSI
HALUAT SEN TULEVAN
HUOMENNA
-Riikka-Lea-

VAPAUS ON ROHKEUTTA KUUNNELLA SYDÄNTÄÄN

 

 

-Näkijä -Sisällöntuottaja -Kirjailija -Japanilaisen Reikin opettaja -Taidemaalari -RumpuReiki hoitaja

                                                             MATKAILIJA

2018 myin kaiken mitä omistan ja vain hyppäsin.

Taskussa 1500 euroa, 30euron arvoinen Eckerölinen matkalippu, olalla rinkka ja vierellä vihikoira Ulla.

Olin kielitaidoton. En tiennyt mihin menen enkä tulenko koskaan takaisin. Ei kiinnikkeitä materiaan. Ei omaisuutta. Ei suunnitelmaa. Täydellinen hyppy tuntemattomaan.

ELÄMÄNI KASVATTAVIN KOKEMUS

      Luottaminen intuitooni ja antautuminen hetkelle toi, jotain suurta elämääni.

KIRJOITTAMINEN

Synnyinkö kynä kädessä? Ainakin sanat sielussani sillä ne ovat aina olleet kiinteä osa minua. Opin lukemaan 4-5 vanhana. Ahmin kaikki Morgan kanet mitä kirjahyllyssä oli.

Ensimmäisen kirjani Valkoinen Apassi kirjoitin kahdeksan vuotiaana punakantiseen ruutuvihkokirjaan.

Koulussa ainekirjoitus oli lempiaineeni. Suolsin monen sivun mittaisia tekstejä ulos itsestäni.Se oli minun ikioma maailmani. Se kaikki mikä kumpusi minusta syvältä.

Runous kulki vahvana mukanani läpi elämäni.

Vaikka elämäni raakuus tukahdutti vuosikymmeniksi luovuuteni vapauden, silti kaikkien niiden vuosien aikana löysivät sanat aina jotain kautta ulos itsestäni. Hätäisiksi kirjoitelmiksi rutatuille papereille. Päiväkirjan aloitelmiksi. Runoiksi.

Marraskuussa 2016 muuttaessani maalle pääsi kaikki tukahdetettu luovuuteni vihdoin esiin.

Aloin kirjoittaman kirjaa elämästäni.

Maaliskuussa 2017 perustin blogin Vapauden Asema. Aloin kirjoittamaan artikkeleita elämänmuutoksestani tuodakseni ihmislle toivoa.

”Seison mieleni asemalla pystyen vihdoin kertomaan peloistani, rakkaudesta ja uskomattomasta mahdollisuudesta muuttaa elämäni”. -Vapauden Asema-

Blogi on kasvanut ja muuntunut oman kasvuni myötä. Elämänmukaisiksi matkoiksi, tapahtumiksi, oivalluksiksi, kotisivuikseni.

Toukokuussa 2020 julkaisin E-kirjani Vapauden Asema. Rohkeudesta, Rakkaudesta, muutoksesta.

”Lukiessani kirjaasi minulla nousi kiitollisuus, että rakkaus ja valo voittaa” 

-Pirjo Korhonen Vaasa-

 

TAIDEMAALARI

Ellen lukenut, kirjoittanut, ollut luonnossa pelastamassa eläimiä tai keksimässä huimia etsivä- ja intiaaniseikkailuja pidin piensssä lapsenkädessäni liitua taikka värikynää. Piirsin eläimiä yhä uudestaan ja uudstaan. Delfiinejä, kotkia, elefantteja.

 Kuten kirjoittaminen myös piirtäminen vei minut omaan maailmaani. Pystyin tuottamaan, jotain josta nautin. Mutta kuten kirjoittaminenkin, tukahtui tuokin luovuuteni osa elämäni selviytymistarinassa.

Aloittaessani elämänmuutokseni 2013 halu maalata pyrki minussa ulos mutta kaikki mitä tein päättyi aina tummaan sotkuun.

Saadessani asioita käsiteltyä ja muutosmatkani edistyessä on elämääni, kuten maalauksiinikin palannut värit.

Muuttaessani maalle marraskuussa 2016 ostin öljyvärit ja luin netistä miten niitä käytetään. Kankaalle maalasin ensimmäisen kerran 2017 helmikuussa. Maalauksiani voitte katsoa Rakkauden Taikakaupasta

Syyskuussa 2017 pidin ensimmäisen maalaus- ja runonättelyni ”Korpin Kusema”. Möin muutamia maalauksiani.

 Maalasin vuoden2017 aikana 28 taulua ja tein useita hiilipiirroksia.

LUONTOSAMOILIJA

Rakkaus luontoon syntyi sekin minussa jo lapsena. Pelastin villejä eläimiä ja vein kulkukoiria hoitokoteihin.   Undulaattini Jaska ja Ellu istuivat olkapäälläni tehdessäni läksyjä ja perheen koirat makasivat jaloissani.

Koirat ovat aina kuuluneet kiinteänä osana elämääni kuten luontokin. Tällä hetkellä elämässäni on Vihikoira Ulla, josta voit lukea lisää täältä VIHIKOIRA ULLA

Metsään hakeuduin lomillani ja viikonloppuisin asuessani vielä kaupungissa. Sinne menin rauhoittumaan, nauttimaan, eheytymään ja kuuntelemaan korppien laulua.

Luonto on minulle kokonaisvaltaisenhyvinvoinnin ja loputtoman mystiikan lähde.

Luonto ja henkinen kasvu opettivat minua kuuntelemaan intuitiotani vahvemmin ja luottamaan luontoyhteydellä silattuun tutkimusmatkailija sieluuni ynä enemmän.

NÄKIJÄ

Ensimmäisen Reikihoitoni sain 2013 marraskuussa Ridasjärven päihdehoitolassa, elämänmuutosmatkani lähtökuopissa. Tuo lempeä hoitomuoto oli heti jotain etäisesti tuttua. Sekin, yllättävää kyllä, lapsuudestani.

Isäni oli kokenut raja-tilakokemuksen ja ilmeiseti se tai juurensa, Karajalainen näkijä äitinä, vei hänet Spiritiualistiseen seuraan.

Nuo isäni vaiheet ovat minull epäselviä mutta muistan leikkineeni hänen joogamatollaan pikkusiskoni kanssa. Akupunktio neulat olivat minulle tuttuja, niillä hoidettiin nuhaani. Healing energiahoitoon sain kosketuksen myös tuolloin lapsena.

Lapsena luimme toistemme auroja ja etsimme tonttujen asumuksia.

 Mummin kertomukset näyistään ja unistaan auttoivat minua kun omat muurini näkijän kyvyille putosivat lopulliset pois.

Minulla on ollut lapsuudesta asti hyvin voimakas tarve kyseenalaistaa minulle esitettyjä totuuksia. Se kai lopulta veikin minut näille matkoille, etsimään itseäni ja etsimään sitä kaikkea mikä ei kuulu materialaistiseen maailmankuvaan. Yritystä ymmärtää mitä näen ja miksi minä näen.

Se kaikki sai minut palaamaan juurilleni, kohti alkuminääni. Juttelemaan eläimille, lukemaan luonnonmerkkejä. Ymmärtämään viestejä, joita luonto tuo erilaisiin elämäntapahtumiin, käännekohtiin.

Kohtaamaan metsänhenkiä, kuuntelemaan  sisäistä opastani. Luottamaan etiäisiini ja enneuniini ja siihen mitä minulle näytetään.

 Oudosti juuri tämä puoli ja voimakkaat kokemukset säilyivät läpi kaikkien kriisien ja elämäntapahtumien. Ne palasivat aika ajoin hulluksi tekevän voimakkaina. Teinpä mitä tahansa ne eivät koskaan poistuneet. Ne elivät minussa, sykkivät ja palasivat aina uudestaan ja uudestaan kutsumaan minua.

Kunnes muutin elämäni ja vapautin itseni rajoittuneisuuden vankilasta.

Geeniperimääkö tuo kaikki?  En tiedä mutta katson maailmaa juuri sellaisena, kuin se minulle näyttäytyy. Täynnä taikaa ja merkityksiä.

Uskon siihen, että jokaisella on oma paikkansa ja syvempi tarkoituksensa.

 Uskaltaessamme avata mielemme rajoittuneen näkemyksen ja kokea sydämellämme elämää täyttää meidät ihmetys ja kiitollisuus olemassaolostamme ja kaiken yhteydestä.

Kaikki ylläoleva erillisnimistään huolimatta on yhtä suurta tutkimusmatkaa, jota kutsumme yleisnimellä Elämäksi.

Tervetuloa viihtymään sivuilleni. Toivon voivanin inspiroida sinua

                                                           Rakkaudella Riikka-Lea