RULLAHIERONTA RENTOUTTAA JA NUORENTAA

Kaupallinen yhteistyö Beautiful Me kanssa.

Miten tärkeää onkaan henkisen hyvinvoinnin lisäksi huoltaa kehoaan ja antaa sille kaikkea rakkautta mitä se tarvitsee. Se on itsensä rakastamista puhtaimmillaan.

Tässä artikkelissa kerron eräästä muodosta hoitaa itseään. Vaikka alussa lukee Kaupaliinen Yhteistyö niin oma rehellisyyteni ja haluni tehdä hyvää itselleni ja tarjota teille myös vinkkejä ei saisi minua koskaan kirjoittamaan jostain, josta en aidosti pidä.

Tämä linja on ollut kautta aikain ja tulee myös säilymään.

Alkumatkani asuntoautossa on ollut vanhojen ystävieni tapaamista. On ollut ihanan yksinkertaista ajaa heidän pihalleen. Viettää aikaa heidän kanssaan ja mennä sitten omaan kotiinsa nukkumaan. Koti on vain muutaman metrin päässä.

RULLAHIERONTA

Sopiessani ystäväni Reetan kanssa moneltako menisin hänen luokseen hän kysyi haluaisinko lähteä hänen mukaansa Rullahierontaan. “Mihin? Mitä se on?” “Se on tosi magee juttu, näet sitten. Mä vien sut sinne”, hän vastasi tarkoittaen, että tarjoaisi minulle mahdollisuuden kokeilla sitä. “Siellä on ystävä huone niin tuut mun kanssa hierontaan”. Nauroin ilahtuneena ja kiinnostuneena uusista kokemuksista, vastaten “kyllä”.

Kun kuulin lähtö hetkenä, että olisi hyvä olla pitkät kalsarit ja pitkähihainen paita rupesi jo hiukan mietittyttämään mihin olin menossa. Lähinnä se jäätyisnkö. Aina kylmäkammoisena heitin villasukatkin reppuun 😀 Reetta kyllä sanoi, että sieltä saisi asun, jos minulla ei itsellä olisi.

Ajoimme Hyvinkäälle missä on Suomen ensimmäinen Rullahieronta salonki. Minulle, joka matkustelen oli ilouutinen saada tietää, että niitä on muualla maailmassakin esim.Virossa ja Ruotsissa.

Paikka oli valtava ulospäin. Tiedättehän, kun menemme hierojalle on odotettavissa ovi jossain ja hierontapöytä.

Astuessani sisälle salonkiin siellä tervehtivät minua kauniit pinnat, rauhoittavat värit ja kaunis emäntä. Hyvinvointiyrittäjä Jenni Oun avoimuus ja ilo heijastui hänestä kietoen minut hyvään energiaan. Tuli tervetullut, luottavainen ja hyvä olo. Hyvinvointiyrittäjyyttä parhaimillaan.

Hän ottikin meidät heti huolehtiakseen. Reetalle kaikki oli ennestään tuttua. Matkan aikana olin saannut kuulla, kuinka hyvä olo hänellä on aina hieronnan jälkeen. Mutta, kuten kaikessa mielestäni oma kokemus on paras mittari.

Nyt olin keskellä tuota kokemusta. Rakastan luontoa ja salonkiin oli ripoteltu elementtejä luonnosta. Täytin alku tiedot ja sain pullollisen vettä, johon lisättin mineraaleja suostumuksellani.

Menimme ystävä/pari huoneeseen. Hymyilyttää vieläkin. Kokemus oli ihana ja se, että jaat ystäväsi kanssa tuollaisen kokemuksen on ihan parasta.

RULLAHIERONTA RENTOUTTAA JA NUORENTAA

Rullahieronnan hoitaa älykone. Ohjeet tulevat suurelle digitaaliselle näytölle seinälle ollen selkeästi ja helposti nähtävissä kuvin ja tekstein suurella taululla. Huone oli ihanan tilava mutta silti kauniin intiimi. Se imaisi minut sisäänsä, kuin Liisan ihmemaahan. Tällä kertaa vain nauravainen ystäväni oli mukana seikkailussa.

Täydellinen rentoutuminen Beutiful Me Rullahieronta salongissa. Kuva Reetta Ekström. Vapauden Asema

Toimintaperiaate on yksinkertainen mutta tehokas. Laitteen puiset rullat pyörivät rullaten haluttuja alueita vasten stimuloiden siten lihaksia, ihoa ja verenkiertoa edistäen lymfanesteen liikkumista. Rullahieronta auttaa vähentämään painoa ja menettämään senttimetrejä. Kun nesteet ja turvotus poistuvat kehostasi vaikutus on nähtävissä.

Laitteiden rummun keskellä oleva infrapunalamppu nostaa hieronnan vaikutusta jopa 70%. Säteilevä lämpö tunkeutuu syvempiin ihon kerroksiin lämmittäen kehoa ja ihoa leventäen verisuonia, edistäen siten kertyneiden myrkyllisten aineiden poistumista kehosta. Infrapuna aktivoi elimistön suojamekanismeja, vahvistaa immuunijärjestelmää, rentouttaa lihaksia ja estää selluliitin syntyä.

Infrapaunalamppuihin on integroitu kollageenitoiminto, joka edistää ihon nuorentumista ja tervehdyttää sitä kertoo saamani esite.

RULLAHIERONTA KOKEMUKSENA

Mietelmäni siitä jäätyisinkö ei todellakaan pitänyt paikkansa. Olo oli sopivan lämmin koko ajan. Ohjeet olivat todella selkeät ja Jenni huolehti loppuun asti asiakkaistaan. Missään vaiheessa ei tullut turvaton tai hylätty olo vaan hyvin läsnäoleva ja turvallinen. Minusta sen tärkeys korostuu uusissa asioissa.

Astuimme siis huoneeseen, jossa oli kaksi konetta ja penkit niiden edessä. Jätin päälleni pitkät alusvaatteet ja hiukan jännittyneenä sukelsin kokemukseen. Huomasin jännittyneisyyteni pilaavan kokemusta. Hengitin syvälle haraan (alavatsaan, voiman ja taspainon keskukseemme) ja rentouduin vasten konetta. Ja ah mikä autuus minut valtasi.

Ne paikat mitkä olivat jumissa kuten pohjelihakseni ja käteni saivat minut ulisemaan, kun ihanat rullat ja ihana lämpö rentouttivat niitä laittaen kaiken jumiutuneen energian ja lihas kireyden liikkeelle. Kehoon kertyneet kuona aineet saivat myös kyytiä.

Tuijotan kuvaa, yrittäen kesiä mitä sanoisin kuvasta. Muistan miten hyvältä tuo tuntui. Ollappa siellä nyt <3 Kuva Reetta Ekström. Vapauden Asema

Aineenvaihdunta lisääntyi välittömästi ja alussa saatu vesipullo mineraaleineen oli tarpeen. Pulloni täytettiin 2 kertaa 56 minuuttisen hieronnan aikana.

Juttelimme ja Reetta neuvoi minulle miten hän oli löytänyt oman hyvän asentonsa. Pystyt itse vaikuttamaan volyymiin millä laite hieroo sinua tai mistä kohtaa, yksinkertaisesti nojaamalla lähemmäksi konetta tai loitontamalla siitä itsesi. Myös rullien pyörimisnopeutta voidaan säätää. Minä halusin testailla kolmosella ja Reetta, vanha konkari otti suuremman volyymin kutosella.

Beutiful Me-älysalonki on todella toimiva konsepti. Ohjelma kulkee näytöllä kertoen selkeästi videoin ja tekstein mikä asento tulee seuraavaksi ja missä kohti vaihtaa sillä aika näkyy myös ruudussa. Voisi luulla, että on haastavaa seurata ohjeita samaan aikaan, kun rentoutuu, mutta asia on tehty todella helpoksi.

Voisin verrata sitä rakastamaan Hathajooga tuntiin. Olet syvällä itsessäsi mutta opettajan ääni saa sinut hakeutumaan seuraavaan asentoon. Vilkaisu mitä tehdään ei riko harjoituksen intensiteettiä. Sama efekti on hieronnassa. Kuulet, olet läsnä mutta nautinto lihasten rentoutuessa vie sinut toisiin atmosfääreihin.

Olen aina ollut herkkä kutiamaan ja jalkapohjien koskeminen on minulle se karmaisevin paikka. Olen pahoillani toisten asiakkaiden puolesta mutta en voinut mitään. Repeilin huolella, kun kone hieroi jalkapohjiani. Totesinkin, että tuli Naurujooga harjoitus samalla.

RULLAHIERONNAN JÄLKEEN

Olo oli euforinen. Olimme suunnitelleet vaikka mitä illaksi mutta olin niin puullapäähän lyötynä rentoutumisesta ja koko kehon syvä käsittelystä. Päänsärky meinasi iskeä mutta kuten kaikkien hoitojen jälkeen, jotka lisäävät aineenvaihduntaa, on äärimmäisen tärkeää muistaa juoda. Olo korjaantuikin pienillä eväillä ja vichyllä.

Poimin muutamia Rullahieronnan vaikutuksia listaan. Täältä voitte lukea lisää Beautiful Me Rullahieronta

 • Parantaa lymfa- ja verenkiertoa
 • Parantaa suoliston toimintaa ja aineenvaihduntaa
 • Rikastaa kudoksia hapella
 • Vähentää vyötärön, lantioiden, jalkojen ja käsien ympärysmittaa.
 • Parantaa nivelten tilaa ja vähentää turvotuksia
 • Parantaa ja tasoittaa ihoa
 • Poistaa ihon sarveiskalvokerrosta
 • Rikastaa lihaksia ravintoaineilla ja hapella
 • Valmistelee vartalao fyysiseen rasitukseen
 • Nopeuttaa vartalon palautumista fyysisen rasituksen jälkeen
 • Parantaa hermoimpulssin siirtymistä
 • Parantaa unen laatua

Nukuin, kuin tukki. Herätessäni kuulostelin kehoni tuntemuksia, hetken tuntui kuin olisin treenannut. Aivan paras tunne, kertoo että hieronta oli toimiva. Haluaisin mennä uudestaan sinne juuri tänään sillä oloni on aivan taivaallinen, pirteä, nuorekas ja rento.

Hyvä olo hehkuu ulospäin ja silmäpussit ovat saaneet kyytiä. Valitsin otsikon Rullahieronta rentouttaa ja nuorentaa juuri näiden näkyvien ja tuntuvien vaikutuksien vuoksi.

Aidon lämpimästi suosittelen kokeilemaan ja ajamaan vaikka hiukan pidemmältäkin matkalta Hyvinkäälle. Ota ystävä mukaan tai varaa itsellesi aikaa rentoutua omassa huoneessa omassa rauhassa.

Me jatkoimme Reetan kanssa iltaa hemmottelemalla kehoamme. Minulle ei maistunut mikään rasvainen eikä hiilihydraatti pitoinen ruoka. Reetta teki tofusta ihanan curry ruuan. Joimme teetä ja putsasimme ja huolsimme ihoa hänen vinkeillään.

Mielikuvitus ja rakkaus itseä kohtaan kohtaan luo puitteet kokonaisvaltaislle hyvinvointi toiminnoille.

Nyt on sunnuntai aaamu Tallin takaa nousee kalpea aurinko. Hevonen hirnahtaa ja ystäväni Vihikoira Ulla kuorsaa. Minä lähden juuri talolle syömään ystäväni keittämää puuroa ja jatkamaan hyvinvointi aiheista viikonloppua kokeilemalla kuorivia sukkia 😀

Miten elämä onkaan ihmeen kaunista. Hyvä olo heijastuu päivään.

Kiitos ihanasta ja virkistävästä, kokemuksesta Jenni Oun ja Beautiful Me-älysalonki.

Kauneinta Valoa Päivääsi toivottaa Rakkaudella Riikka-Lea Vapauden Asemalta.

Artikkelin valokuvat on ottanut Kyläkatilan tallin pitäjä uskomaton Reetta Ekström.