TERVEISIÄ POHJOISESTA

Tervehdys täältä Lapin portista Rovaniemeltä. Viime viikko on mennyt tutustuessa uuteen kotikaupunkiin, levätessä ja järjestellessä asuntoa kuntoon.

Ruska Kuva Riikka-Lea Ketun Henki

Kun maanantaina ajoin pitkin Jäämerentietä oli minun pysähdyttävä yhtäkkisen liikutuksen vuoksi. Seisoin bussipysäkillä hengittelemässä, vieressä ruskan kultaamat pellot. Päähäni juontui yksi ainoa ajatus Miksi en tehnyt tätä jo vuosia sitten? Sen jälkeen minuun laskeutui niin syvä sisäinen rauha, etten ole moista vähään aikaan kokenut, jos koskaan.

Silta uuteen, Kemijoki Kuva Riikka-Lea Ketun Henki

Kaikki epäröinti ja jossittelu oli kerralla pois pyyhkäistyä. Tuo rauhan tunne on seurannut minua siitä asti. Kiitollisena hymyillen olen kiittänyt ihanasta asunnosta. Siitä, että saan olla täällä juuri nyt.

Jälleen täytyy todeta, että muutoksenpelko voi viedä monta hyvää kokemusta elämästä pois. Olen kiitollinen, etten antanut sen paikoilleen jäätävän mörön tälläkään kertaa pidätellä itseäni.

Kemijoen tyyni pinta syksyllä
Kemijoki Kuva Riikka-Lea Ketun Henki

Innolla odotan mitä uusi elämänvaihe tarjoilee minulle. Jo nyt se on tarjoillut minulle valtavan uudistumisen ja kiitollisuuden kokemuksen. Ajattelin, etten enää koskaan, voisi sopeutua kaupunkiin mutta juuri nyt sekin tuntuu valtavan hyvältä seikkailulta.

Mieli voi viedä meitä harhaan, sydän tietää totuuden <3

Kemijoki kuva Riikka-Lea Ketun Henki

Kauneinta valoa päivääsi <3

Vastaa